top of page
DSC03728.JPG

MIJN VERHAAL

Fijn... u heeft mij gevonden, dan vertel ik hier iets over mezelf:

 

Falangen is mijn praktijknaam. Zo bedacht aan de hand van de botjes in de voet.

Sylvia Noorbergen is mijn eigen naam. Inmiddels ben ik bekend als pedicure Sylvia in Middelstum met de mooie tuin en liefde voor de mens en de voeten. 

Mijn diploma's zijn pedicure basis (2018), voetkundig adviseur (2019) en medisch pedicure met specialistische technieken (2020). Aanvullend pedicure in zorg en sport gedaan (2022).

 

Vanuit mijn administratieve loopbaan ben ik een omscholing aangegaan en heb de sprong genomen. Nu kan ik zeggen dat het goed heeft uitgepakt. Het is heerlijk om na mijn behandeling tevreden te zijn over het verschil wat ik kan maken. Ik ben blij dat ik met mijn handen, met machines en voor mensen werk. Ik heb een goed oog voor detail, schoonheid en precisie. Ik vind persoonlijke verzorging belangrijk. Het pedicuren is precies en zorgvuldig werk, waar ik mezelf in kan verliezen. Dat is geweldig mooi.

 

Verder ben ik goed in behangen en schilder ik aan mijn huis. En neem ik tijd voor breien. Elke dag brei ik een paar pennen aan mijn projecten.

 

Ik woon in Middelstum met vriend in een prachtig huis. We hebben het fijn. In de achtertuin heb ik de praktijkruimte. Vanuit de stoel heb je uitzicht op onze mooie tuin en kun je genieten van de vogels.

 

Ik heb aandacht voor de voeten. Ik kan goed luisteren en ik werk serieus en geconcentreerd aan de voeten. Zorgvuldig, netjes en precies probeer ik uw voetproblemen op te lossen. Een professionele behandeling kan uw voeten net iets schoner maken. Het verschil is echt merkbaar. Na de behandeling voelen de voeten lichter, schoner en valt er vaak een last weg, dat heel fijn kan zijn. Het is mijn bedoeling om de voetverzorging een prettige relax ervaring te laten zijn. Daar doe ik mijn best voor. 

 

Wil je iets met me delen?

Ga dan naar Contact en laat me weten wat dat is..

Ik kan iets voor je betekenen, dat is mijn zingeving, daar word ik blij van!!

bottom of page