DSC03728.JPG

MIJN VERHAAL

Fijn... u heeft mij gevonden, dan vertel ik hier iets over mezelf:

 

Ik heet Sylvia Noorbergen. De naam van mijn praktijk heet Falangen (dit zijn de teenkootjes). Ik bezit de diploma's: pedicure basis (2018), voetkundig adviseur (2019) en medisch pedicure met specialistische technieken (2020). 

 

Ik werk graag met mijn handen, met machines en voor mensen. Ik heb een goed oog voor detail, schoonheid en precisie. Mooi handenwerk maakt me blij. Ik vind persoonlijke verzorging belangrijk. Het pedicuren is precies en zorgvuldig werk, waar ik mezelf in kan verliezen. Dat is geweldig mooi.

 

Verder ben ik onderhoudsschilder en kan ik goed behangen. Daarnaast maak en brei ik mijn eigen garderobe of help anderen hiermee. Elke dag brei ik een paar pennen.

 

Ik woon in Middelstum met vriend en poezen in een prachtig huis. We hebben het fijn. In de achtertuin heb ik de praktijkruimte. Vanuit de stoel heb je uitzicht op onze mooie tuin en kun je even afstand nemen.

 

Ik heb aandacht voor de voeten. Ik kan goed luisteren en ik werk serieus en geconcentreerd aan de voeten. Zorgvuldig, netjes en precies probeer ik uw voetproblemen op te lossen. Een professionele behandeling kan uw voeten net iets schoner maken. Het verschil is echt merkbaar. Na de behandeling voelen de voeten lichter, schoner en valt er vaak een last weg, dat heel fijn kan zijn. Het is mijn bedoeling om de voetverzorging een prettige relax ervaring te laten zijn. Daar doe ik mijn best voor. 

 

Help je mij? met dit plezier?

 

Kom je kennismaken? Ga dan naar Contact.

Ik kan iets voor je betekenen, dat is mijn zingeving, daar word ik blij van!!